Palvelut

Movement

’Liike on lääkettä’ – jokainen meistä on syntynyt liikkumaan ja pysyäksemme fyysisesti ja henkisesti hyvässä kunnossa, tulisikin meidän liikkua päivittäin. ’Movement – ideologia’ palauttaa meidät takaisin liikkeen alkulähteelle. Juokse, ryömi, vedä, työnnä, nosta, kyykkää, punnerra, hyppää, kierrä, jännitä, rentoudu. Tätä kaikkea ja paljon muuta Movement on!

Movementin (kehonpainoharjoittelun) pääset aloittamaan käymällä Startti-kurssin. Starttikurssi sisältää kuusi viikkoa intensiivistä opetusta perusasioista yhtenä päivänä viikossa kahden tunnin verran. Lisäksi se oikeuttaa kuntosalimme rajattomaan käyttöön kurssin ajan. Movement tunnit soveltuvat erinomaisesti vasta-alkajillekin.

Movement eli kehonpainoharjoittelutunneilla ei ole kysymys tavanomaisesta ryhmäliikunnasta, vaan ryhmävalmennuksesta! Jokaisella tunnilla valmentaja korjaa ja neuvoo aktiivisesti, eikä vain tee liikesarjaa mekaanisesti ryhmän edessä. Tavoite on saada oppilaat kehittymään ja tekemään liikkeet oikein.

Movementin tavoite on tehdä jokaisesta vahvempi, notkeampi ja ketterämpi. Tämä vaatii myös perinteistä voimaharjoittelua, ja sen vuoksi kyykyt, maastavedot ja pystypunnerrukset ovat tärkeä osa kokonaisuutta. Ei sen takia, että kyykky tai vetotulos olisi parempi, vaan sen takia että liikkuakseen paremmin, tarvitsemme terveen selän ja polvet sekä vahvat jalat.

Movement on kokonaisuus joka täytyy jokaisen kokea ymmärtääkseen mistä on kyse ja antaa valmentajiemme ammattitaidon ja inspiraation koukuttavan myös sinut Movementiin!