Auron-kumppanuus

Varkauden Fysiokeskus Oy on valtakunnallisen Auron-ketjun kumppani. Jaamme samat arvot ja mission: haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

"Olemme Suomen johtava fysioterapian, kuntoutuksen sekä fyysisen hyvinvoinnin asiantuntija. Auroniin kuuluu tällä hetkellä 10 omaa toimipistettä, joiden lisäksi yli sata yhteistyökumppania kautta maan muodostavat koko Auron-ketjun.

Auronissa tehdään töitä yli 40 vuoden kokemuksella. Auronin visio on olla Suomen laadukkain ja arvostetuin fyysisen hyvinvoinnin yritysketju sekä alan tunnetuin brändi. Tavoitteenamme on olla edelläkävijä sekä palveluidemme laadun että asiakaspalvelumme osalta.

Yritysasiakkaita on Auronissa palveltu valtakunnallisesti vuodesta 2006. Tänään Auron tuottaa valtakunnallisia palveluita monelle isolle ja vähän pienemmälle yritykselle.

Laatumme perustuu hoitotulosten ja asiakastyytyväisyyden mittaukseen, jatkuvaan kouluttautumiseen ja tuoreimman tutkimustiedon hyödyntämiseen.

Tavoitteemme Auronissa on, että asiakkaamme ovat Suomen tyytyväisimpiä, työntekijämme osaavimpia ja Auron ketjun jäsenet taitavimpia."

Lue lisää Auronista täältä.